Catalogus

Hieronder vindt u ons complete assortiment, alle bomen en planten die wij normaal gesproken op voorraad hebben. Per plant geven we u een korte omschrijving en u kunt per plant meerdere foto's bekijken. Klik op de foto's om een vergroting te zien en om eventueel meer foto's te bekijken.

Thuja occidentalis 'Smaragd'

Westerse levensboom

Dichte zuilvorm geschikt voor solitair of als haag. Deze snelle groeier is na 10 jaar 350 cm. De loofkleur is frisgroen. Deze plant is zeer winterhard.

Lees Meer >>

Taxus baccata

Venijnboom

Gedrongen groeiende kortnaaldige venijnboom. De hoogte na 10 jaar is 200 cm. De naaldkleur is groen. Winterhard en groenblijvend, zeer geschikt als haag- of borderplant.

Deze venijnboom is ook verkrijgbaar in twee verschillende snoeivormen, in bolvorm en in piramidevorm. Hiervan is de hoogte na 10 jaar 75 cm.

Lees Meer >>

Buxus sempervirens

Palmboompje

Buxus, snoeivorm. De hoogte na 10 jaar is 100 cm. De bladkleur is groen. Deze plant is winterhard en groenblijvend. Makkelijk te snoeien.

Ook dit palmboompje is bij ons in twee snoeivormen verkrijgbaar, in bolvorm en in piramidevorm.

Lees Meer >>

Picea glauca 'Conica'

Spar

Kegelvormige dwergspar, minikerstboompje. De hoogte na 10 jaar is 150 cm. De naaldkleur is groen. Deze plant is zeer winterhard.

Van de conica's bieden wij twee soorten aan, een losse variant en een vaste of dichtere variant.

Lees Meer >>